Join Up® med Joan

Hej – velkommen til! 

Jeg hedder Joan Sartori og jeg blev certificeret Monty Roberts instruktør i 2014. Det var absolut en livslang drøm for mig at blive certificeret hestetræner – og så endda hos mit største idol af dem alle, nemlig Monty.

Et ophold i Colorado fra 2010 til 2012 åbnede muligheden for at studere direkte med Monty på hans akademi “Monty Roberts International Learning Center” (MRILC) i Californien, samt at lære om Western disciplinen i “cowboy staten” Colorado, hvor jeg var tilknyttet en lille ranch med fri adgang til 27 heste at dygtiggøre mig med.

Mit liv med heste begyndte som 8 årig og meget hurtigt blev ridebanespringning mit hovedfokus. I mine teenageår arbejdede jeg hos en lokal hestehandler, hvilket gav mig mulighed for at arbejde med rigtig mange forskellige slags heste og bestemt også at se, hvordan tingene ikke bør gøres.

I mit voksne liv, under min uddannelse i US og efterfølgende som certificeret instruktør og en del af Monty’s tour team, har jeg arbejdet med en virkelig bred vifte af heste og discipliner, såsom galopheste, spring og dressurheste, poloheste, køreheste, islandske heste, ranch og vestlige heste og altid værd at nævne – de urørte vilde heste.

Jeg er meget passioneret med at undervise i god horsemanship og viden om hestens psykologi og adfærd. I flere år havde jeg en lille rideskole Ranch EQUUS, som på det tidspunkt tilbød et nyt og andeledes alternativ til rideskolerne i Danmark, ligesom jeg har afholdt en lang række af Monty’s godkendte kurser i Danmark og foredrag om samme.

Jeg kører pt ud på enetimebasis og kommer også gerne til dig og din hest. 

Jeg træffes gerne på joansartori70@gmail.com eller 53801415.

De bedste hilsner,
Joan

Horsemanship-Up!