Anbefalinger fra Ranch E

Monty Roberts Equus Online University – Online Horse Training Video Instructions with new lessons added every week!

Monty’s Online Uni er et unikt forum, hvor du har adgang til super viden for meget billige penge. Jeg kan ikke anbefale det nok! Det er lavet for dig, det handler om hestene. Brug det. Horsemanship-Up! (pssst – der gratis prøve-adgang!)

Analyse af Monty Roberts’ metoder

Der er lavet en videnskabelig analyse af Monty Roberts’ metoder sammenlignet med de mere traditionelle metoder, kendt fra engelsk tradition. Link til artiklen “A comparison between the Monty Roberts technique and the conventional UK technique for initial training of riding horses”. Se også artiklen på RIDEHESTEN.COM om denne undersgelse: “Analyse af Monty Roberts’ metoder”

Foal NZ

Foal NZ-teamet er globalt anerkendt for sit innovative arbejde inden for føl-adfærd og har specialiseret sig i at uddanne unge fuldblodføl. Træningsmetoder, der er anvendt, er baseret på forskning, der udføres inden for området, Monty Roberts ‘principper og Equitation Science teori. Foal NZ-grundlæggere Leigh Wills og Sally King har præsenteret på offentlige demonstrationer, konferencer og fuldblods stutterier globalt. Siden 2000 har parret gennemført over 18.000 føltræningssessioner uden tilskadekomster.

Videnskabelig artikel om føl håndtering

Det top dygtige Foal NZ-team på New Zealand har skabt et helt fantastisk system til håndtering af føl. Det er nu publiceret i Journal of Veteranary Behaviour og er frit tilgængeligt. Link til artiklen “Early training of foals using the ISES training principles

Western Outfitter v/ Pernille Bendix

Salg af kvalitets rideudstyr til western ryttere, distance ryttere, dressur ryttere, spring ryttere og islænder ryttere.