Podcast-interview med Joan Sartori lavet af Uanvendelig eller Ridehest

Projektet Uanvendelig eller Ridehest har lavet dette podcast-interview med Joan Sartori “En velopdragen hest er en holdbar hest“.

Hør interviewet her: https://open.spotify.com/episode/2nK7NW8GiJ7CjsMiysRsey?si=3ce626f7e6a6453e&fbclid=IwAR0dVbD0Gt1n8fJY7TasuX4UkNm5JC8eSMRHlMs6S8r42An4RZT54ErBFlc&nd=1

Beskrivelse af denne podcast:

Vi har alle hørt skrækhistorierne om hestene, der sparker ud efter smeden og dyrlægen. Eller om de heste, der skal have en lille sjus, før dyrlægen kan vaccinere dem…

Men vidste du, at heste der er godt opdraget og kan modtage smed og dyrlæge uden problemer, faktisk har meget bedre forudsætninger for at holde på den lange bane?? Hvordan det lige hænger sammen, sætter vi fokus på i dette afsnit af vores podcast, hvor Monty Roberts instruktør Joan Sartori fortæller om, hvordan hun bruger sin erfaring med vilde heste, til at skabe bedre arbejdsforhold for dyrlægerne på Københavns universitet.

Derudover skal denne podcast også handle lidt om, hvordan vi helt generelt øger samarbejdet med vores heste, og skaber et bedre fundament for et godt samarbejde på ridebanen… Og så har vi en særlig gæsteoptræden af Madelen Bennetsen, som er tidligere dansk mester for children i ridebanespringning. Hun fortæller lidt om hendes tilgang til at arbejde med de unge heste fra jorden… Det bliver godt!

Denne podcast er udviklet af projektet Uanvendelig eller Ridehest. Hvis du vil vide mere om projektet, der er drevet i samarbejde med Hestens Værn, så kan du følge med på vores facebook eller på vores website. Og hvis du vil en tur med bag kulissen så er det på instagram det sker.