FOREDRAG MED MONTY ROBERTS!!

Det er mig en kæmpe ære og med enorm stolthed, bankende hjerte og glæde at jeg laver dette opslag. Min mentor, kæmpe store helt og chef har givet mig den enestående mulighed – at kunne give mit nærmiljø mulighed for et meget personligt og Up Front foredrag med ham selv, nemlig MONTY ROBERTS!! – Du læste rigtigt – HAM SELV!

Min gode veninde Henriette Husted har lånt mig hendes smukke rideudstyrsforretning på Hovedgaden 72, 8410 Rønde som MANDAG D.11. APRIL KL. 19:00 vil danne rammerne.

Så kære alle sammen!

RanchE afholder foredrag hos HesteHuset Husted med MONTY ROBERTS!!! Monty er en gudsbenådet fortæller og vil åbenhjerteligt berette om hans helt fantastiske liv med heste – om hans unikke observationer af de prægtige dyr som fra tidlig barndom overbeviste ham om, at der findes en anden måde at træne med heste end den hans temmelig voldlige far præsenterede ham for. Han vil uden tvivl fortælle om hans unikke professionelle konkurrence liv op gennem en opvækst de færreste kan forestille sig. Og uden tvivl meget meget mere. Foredraget vil vare ca. en time hvorefter der er tid til spørgsmål, autografer og at få taget et billede sammen med en af de helt store legender af Horsemanship nogen sinde.

Der er begrænsede pladser og tilmelding er nødvendigt.

LÆS VENLIGST HER: Grundet mit arbejde med Monty’s demo på Vilhelmsborg lørdag d. 9. april foregår tilmelding IKKE til mig – men til HesteHuset Husted via FaceBook https://www.facebook.com/HesteHuset-Husted-135753213241669/?fref=ts

PRIS: kr. 250,-

Vildt? – det tror jeg da nok!!!!! 🙂
HORSEMANSHIP-UP BIG TIME!!!