Monty Roberts Equus Online University - www.montyrobertsuniversity.com

Monty Roberts Online University, hvor du kan registrere dig og følge de over 350 træningsvideoer og læringsnoter. Lær Monty Roberts teknikker i din egen fart derhjemme! Der er gratis promotion adgang til alle videoerne én dag via linket ovenfor!

"Horse Training Video Instruction Program
Learn all about Equus • Dually Halter • Shy Boy Mustang • Jumping Horses • Story of a Horse Whisperer • Riding Horsemanship • Dressage Horses • Willing Partners • Horse Training • Round Pen Lessons • Performance Horses • Join-Up"

 

 


 

Møllerup Gods - www.moellerupgods.dk

Møllerup Gods er en kulturhistorisk perle i Nationalpark Mols Bjerge - men det er også et hjem og en virksomhed med en holdning til fortid, nutid og fremtid.

"Møllerup Gods tilbyder en perlerække af muligheder. Møllerup Gods og Hubertus Kroen er ikke alene kulturhistoriske perler. Vi er også en virksomhed med højt til loftet, masser af muligheder og god plads til aktiviteter på 425 hektar - for private og erhverv."

 

 

 

 
Little Creek Western Outfitter
- www.westernoutfitter.dk

Butik ved Randers og webshop med western-udstyr.

"Danmarks western shop til de aktive. Kvalitets rideudstyrs produkter til konkurrencedygtige priser. Vi har produkter inden for Westernrideudstyr samt Country & Linedance. I vores butik finder du: Westerntøj, westernudstyr, støvler."

 

 

 

 

Hestehuset Husted - www.hestehusethusted.dk

Butik i Rønde og webshop med rideudstyr.

"HesteHuset Husted sælger rideudstyr til ryttere og heste i alle aldere. Vi arbejder hårdt på at få en super sammensætning af produkter, der vil være til inspiration og nytte for dig og din hest i jeres daglige omgang samt træning. Vi søger at have et sortiment, der passer dig - fra din første undervisningstime på rideskolen, til dagen hvor du stiller op til konkurrence på din toptunede pony eller hest. Vi glæder os til at lære dig og din hest at kende, og høre hvad det lige bestemt er DU står og mangler."

 

 


 


Hippo-Logisk Træning
- www.hippo-logisk.eu

Certificeret Monty Roberts Instruktør Majbritt M. Carter driver Hippologisk Træningscenter ved Viborg.

 

 

 

 

National Park Mols Bjerge - www.nationalparkmolsbjerge.dk

Fantastisk naturområdet med masser af rigtig gode ridestier, der kan nås i ride-afstand fra RanchE.

"Nationalpark Mols Bjerge ligger i et markant istidslandskab, hvor is og vand i en fjern fortid modellerede nutidens landskab frem. Det er et meget seværdigt landskab med store randmorænebakker, markante dødishuller og høje udsigtspunkter med kig helt til Samsø. I hjertet ligger Mols Bjerge, der har lagt navn til nationalparken, og hvis landskab af de fleste opleves særligt betagende. Her er også noget af parkens mest sjældne natur. Men Mols Bjerge er i virkeligheden kun er en lille del af parken, der er 180 km2 stor. Det svarer til Samsø halvanden gang. Der er er store skove, heder, overdrev, søer, kyst- og havområder. Ca. 80% af Nationalpark Mols Bjerge er i privat eje. Det er meget specielt for Nationalpark Mols Bjerge, og det giver nationalparken et andet indhold end nationalparker andre steder. Området strækker sig fra Kattegatkysten i øst til Kaløskovene i vest, fra de bugtede vige i syd over Mols Bjerges storslåede morænelandskab til istidens smeltevandssletter i nord."

Se kort over ridestier i National Park Mols Bjerge