Heste i træning ved RanchE

 

 

Tilridning af alle hesteracer. Gerne i tæt samarbejde med ejer. Giv din hest den mindst stressede start på livet som ridehest, og nyd godt af dette i dens videre uddannelse og jeres fælles fremtid.

 

 
 

Alle former for træningsheste tages i træning hos RanchE på Møllerup Gods. Spooky heste, aggressive heste, trailer problemer, uro, angst, fobi, klapsalver, eller måske bare mangel på gode manerer? Ring og få en snak og en plan for din hest.

Max. 3 heste er i træning samtidig, af hensyn til kvaliteten af træningen. Hestene vil stå med fuld pasning på Møllerup Gods, komme dagligt på fold, og trænes 5 gange ugentligt af Joan, fordelt efter hestens indtagelse af læring.

 

 

Pris og praktisk info

Det forventes at heste som modtages i træning er vaccineret, undersøgt/behandlet for parasitter, har velplejede hove samt tænder, og er i ordentlig sund foderstand.

For bukke-heste forelægges journal fra forudgående undersøgelse af egen hestekiropraktor, eller alternativt kan en undersøgelse af hestens bevæge-apparat foregå her på stedet.

For at opnå det bedste blivende resultat er det forventeligt at ejer følger hestens udvikling, samt sætter sig grundigt ind i træningsmetoderne. Det anbefales at melde sig ind på Monty Roberts Online University, hvor man i sit eget tempo kan dygtiggøre sig ud i disse teknikker.

Opstaldning med fuld pasning på Møllerup Gods (inkl. moms):
Pr. måned: kr. 2.650,-
Læs mere om opstaldning på Møllerup Gods her

Pris for træning (inkl. moms):
1. uge: kr. 2.200,-
2. uge: kr. 3.900,-
3. uge: kr. 5.200,-
Pr. måned: kr. 6.600,-

 

 

 
Den videnskabelige undersøgelse "Comparison of the Monty Roberts Technique with a Conventional UK Technique for Initial Training of Riding Horses”, publiceret i journalen Anthrozoös i 2012, sammenligner Monty Roberts' træningsmetoder med en anden konventionel metode.

Se referat af resultaterne fra undersøgelsen her